...de egy kicsit félreértettem a dolgot. Az elvárás az volt, hogy csak összevágsz egy trailert egy játékból és kész. Erre mi elkezdtünk agyalni, hogy melyik játék lenne az, amelyiket letudnánk forgatni. Hosszas mérlegelést követően a GTA3-ra esett a választásunk és elkezdtünk helyszíneket keresni, kocsikat és jelmezeket gyűjteni. A koncepciónk azon alapult, hogy élő képeket keverünk a játék képeivel. Ez jól is sikerül csak kevés volt benne a reklám szlogen, amitől reklámmá vált volna. Ja, és nem ártott egy-két Ga**St** idézetet sem elhelyezni benne, ha nyerni akart az ember.:) Lehet, hogy kicsit ironikus a hangvételem? Ááá. Az eredmény hirdetés a tavai WCG-n volt, igaz csak az elsőt mutatták be. Nem szomorkodtunk a harmadik hely miatt, mert a video nagyon jóra sikerült és jól szórakoztunk elkészítése közben (mellesleg az első helyezett olyan videokarit kapott ami a gépemben dübörgött, úgyhogy ezért sem kár - 8800GTS).
 
A videoval kapcsolatosan nem árt ha tudjátok, hogy az elején és végén látható animációk, logo-k mind saját készítésűek. Azaz én modelleztem és animáltam őket (Deathevil Presents, Rockstar felirat, lángoló feliratok, Rockstar logo, GTA3 logo és a stáb lista) 3D StudioMax-el. Egyes renderidők több óráig is eltartottak, így ekkor mentünk forgatni. Az anyagot utána még össze is kellett vágni, az sem kis munka volt és az egészre csak egy hétvégénk volt. Nem aludtam és meglett, de akkor nézzétek is meg.



Ha megnéztétek nyugodtan írjátok meg a véleményeteket, örülni fogok neki. Lehet, hogy elsőre nagyon beleugrottam ebbe a blog dologba és publikálni akartam valamit, de hamarosan írok egy bemutatkozó post-ot és jön az első játékos pályázatom, melynek fő díja egy poszter csomag lesz. De video teszteket is láthattok itt majd. De egyenlőre ennyi. Jó szórakozást.