Első videotesztjeim közül való a Monster Jam, mely remek kis budget kategóriás játék.
 


A következő tesztem pedig egy casual játék volt. Ez pedig a szintén remek (a kategóriájában természetesen) kis játék, azaz a Luxor.



Egy újabb casual ügyesség a Cradle of Rome képében. Valahogy ezeknek a videokanak nincs olyan nagy sikere, pedig remek kis szösszenetek ezek is. Célom volt, hogy ezekből a kategóriákból ismertessek meg veletek néhány címet. De nem nagyon akarjátok megismerni őket.



A következő körben következett az öcsémmel közösen készített remek Tony Hawk Pro Skater 4. Itt már kezdett egyre jobb formát ölteni az anyag, dehát gyakorlat teszi a mestert.



Darths kérésére készítettem el a Half-Life 2 - Episode II videobemutatóját, mely a visszajelzések és az én véleményem szerint is elég jól sikerült. Rengeteg időt fektettem bele.



Éppen a Full Spectrum Warrior kiegészítőjével a Ten Hammer-el játszottam, mikor elgondolkodtam azon, hogy mi legyen a következő tesztalanyom. Szóval könnyű volt a döntés a játék pedig igen remek.



Ismét Darths kért meg az RTL Winter Sports 2008 bemutatójának elkészítésére, melybe jó pár poént sikerült belecsempészni. Igyekszem rendesen tesztelni a játékokat és nem kigúnyolni más munkáját, természetesen ügyelve arra, hogy kell humort csempészek bele.



Véletlenül akadtam bele a Mortimer Beckett And The Secrets Of Spooky Manor című óriási alkotásba. Nekem nagyon bejött ez a project. De nézzétek meg inkább és próbáljátok ki.



Egyenlőre ennyi, de azóta folyamatosan dolgoztam és már itt toporog öt újabb remek kis videobemutató, hogy mihamarabb a szemeitek elé kerüljön. Ezekhez jó szórakozást és készüljetek az újabb adagra.