Ahogy a címből is kilehet találni a grafika mizériáról mondom el a véleményem és remélem minél több komment (lol a micro word padja kimennek akarta javítani a kommentet!) lesz hogy kinek mi jön be!

Tegnap 1-2 órát el játszogattam haveromnál és a tf 2-nek sokall jobban bejött a grafikája mint a crysis-nek. Szőtt a crysis-nak egyáltalán nem tetszet a grafikája még a hl 2-nek is jóban bejött a grafikája. Pedig az nem egy mai darab. De az új pop-nak szerintem fantasztikus grafikája lesz!Csak ép a karakter nem tetszik pedig az eddigi pop-játékokban pont a karakterek jöttekbe!Pontosabban a karakter de mindig akkora különbség volt hogy csak na!
De ezt majd egy másik post-ba esetleg ha megjelenik az új prince of persia.
Mi ellőt neki álltam volna a post-nak az ellőt olvastam a wow grafika tupírozást én erősen remélem hogy csak egy két kisebb és felbontás lehetőség változik!És nem lesz olyan csillogós mint a crysis bár gondolom a sötétebb helyeken a crysis-se csillog annyira(bár én még nem találtam komolyabb árnyékot mondjuk nem is keresztem.)Talán egyben egyet értünk azért nem a grafika teszi a játékot!Hisz a hl 1 még mindig a legjobb játék!És azért nem túl jó a grafikája már de anno az volt még de én múlthéten játszottam vele és fantasztikus volt!a lényeg hogy ne legyen bugos a játék!(nagyon hisz nincs bug mentes játék!
Na mára ennyi volt!
U.i.:jöjjenek a képek!
Half-life 1 kicsibe!
hl 1
hl 1 shotgun!
hl 2
halo 2 vagy 3
röktön egy egész oldal counter strike hez
végre szokadikra találtam egy nagy képet!