Kérjük jelentkezz be!
MIXI blog

ESO Summerset Első Benyomások

Ahogy azt már mindenki tudja, a Zenimax Online Studios leleplezte az Elder Scrolls MMO legújabb fejezetét, ami az Altmer anyaföldre a Nyár szigetekre visz el minden kalandort. Bár a megjelenés még messze van, már zajlik a zárt bétatesztelés, ahova engem is meghívtak. A fő történetszál egyelőre NDA alatt van a bevezető küldetés kivételével, ezt leszámítva azonban bármi másról lehet írni,...
2018. május. 02. 20:04
0 komment

Elder Scrolls Online Summerset

Ez egy külön blogpost, ami a jövőbeli Elder Scrolls online kiegészítőjének, vagy, ahogy a fejlesztők hívják, fejezetének a lehetséges tartalmáról szól.
2018. február. 24. 23:00
0 komment

Elder Scrolls: Bestia

Tamriel igazi őshonos népei, akik már a tündék előtt járták az ősi földeket. A magyar fordítás szerint a nevük teremtmény, de én Bestiáknak hívom őket, ahogy az eredeti játék fogalmaz. A bestianépek nem csak az állati tulajdonsággal rendelkező népekre utal, mint az argoniai, vagy a Khajiit, hanem magukba foglalják az összes népet, akik az idők kezdete óta Tamrielt lakják. Például a Goblinoidok,...
2017. november. 12. 17:26
0 komment

Még élek...

Felébredtem a hibernációból.
2017. június. 14. 17:52
0 komment

Elder Scrolls: Tünde

A Tündékről szóló bejegyzés. Az ősi faj akik egykor a világ urai voltak, de aztán széthullottak. Mostanra csak árnyékaik régi önmaguknak.
2017. január. 22. 20:10
0 komment

Elder Scrolls: Ember

Ez a bejegyzés a Tamrielen élő emberekről szól. Az ősi törzsekről, akikből létrejöttek a modern emberi királyságok. És a birodalom alatt élő emberekről. Nem csak Tamriel lakosairól lesz szó, hanem a Padomai óceánon túli népekről is, mint Akavir.
2017. január. 21. 22:36
0 komment

Elder Scrolls: Teremtés Mitológiák

Ez itt az Elder Scrolls (ES) történeteiről, históriáiról szóló sorozatom első része. Megpróbálom leírni az összes ismert tényt, de esetleg kiegészítem teóriákkal. Megpróbálom elkerülni Michael Kirkbride játékon kívüli írásait, egyrészt, mert ezeket nem ismerte el egyik Bethesda alkalmazott sem, másrészt, mert szerintem legtöbbjük irdatlan nagy baromság.
2016. szeptember. 27. 18:45
0 komment

Endless Space 2: Kereskedelem

Utolsó rész: kereskedelem, diplomácia, küldetések. Az oldal ahol a részletek voltak megváltozott, új link:”https://www.games2gether.com/endless-space-2/forum/65-general”. A stúdiót felvásárolta a Sega. Lehet, a játék megváltozik blah blah.
2016. július. 24. 10:12
0 komment

Endless Space 2: A Háború

Harmadik rész: Fejlődés, gyártás, hősök, háborúk. Mindezt angolul megtalálhatod a játék hivatalos fórumain (http://forums.amplitude-studios.com/forumdisplay.php?59-Endless-Space-2), amik folyamatosan frissülnek. Mivel a játék csak nemsokára kerül korai hozzáférésbe, előfordulhat, hogy a készítők megváltoztatnak dolgokat.
2016. április. 24. 09:35
0 komment

Endless Space 2: Birodalom

Itt olvashatsz az Endless Space 2 (ES2) népességének fontosságáról, és a belpolitikájáról. Hidd el érdekesebb mint amilyennek elsőre hangzik. Még egyszer megjegyzem, hogy minden amit itt olvasol, megtalálható a játék hivatalos fórumain angolul (http://forums.amplitude-studios.com/forumdisplay.php?59-Endless-Space-2). Nem ugyanúgy írom le, ahogy ott megtalálható. És lehet, hogy a játék...
2016. február. 28. 07:24
0 komment

Endless Space 2: A galaxis

Ez itt az Endless Space 2-ről (ES2) szóló sorozatom első része. A galaxisról, a rendszerekről, és azok működéséről fogok írin.Rövid kitérővel a történetre. Minden amit itt olvasol megtalálható angolul az Amplitude fórumain (http://forums.amplitude-studios.com/forumdisplay.php?59-Endless-Space-2). Ez nem tükörfordítás, hanem az ott leírtakat fogalmazom meg, a saját szavaimmal. Fontos továbbá...
2016. február. 10. 14:49
0 komment