Három középiskolán végző fiatal dilemmájáról szól a film, mégpedig társadalmi helyzetüknél fogva egyetlen végzős bulira sem hívják el őket. Egyszer azonban a kövér gyerek (neveket nem tudok) összekerül valami főzéses iskola projecten egy menő csajjal, és ő elhívja őket a házibulijára. Mégsincs minden renben, nekik kell megvenniük az alkoholt, és egyikük sincs még 21. Elindul hát az éjszakai pia vadászat...

Egy 3-4 olyan poént kapunk ahol könnyesre röhöghetjük magunkat, és sok-sok olyat, ahol szerencse ha mosolygunk. És sajnos annak a 3-4 nek kell felhoznia a filmet, lehet, hogy én vagyok más humorérzékkel megáldva, de amikor abból akarnak viccet csinálni, hogy 45-60 szor hangszik el a f*sz (és szinonímái), és a p*na (és szinonímái), nekem az már nem annyira tetszik. Dumák terén, hát nem is tudom, egy jó vigjátéktól azt várja az ember, hogy olyan szövegeket levágjanak benne, hogy nem igaz. Itt azonban nem is nagyon emlékszem olyanra, ami megfogott volna. Színészi játékok terén, a dagi gyerek nagyon jó, a közepes se rossz, a vézna csávó engem idegesít, szerintem túl játsza, bár ott karakteri problémák lehetnek.
További hátrány, hogy a film közepétől egészen a végéig untam, az a pár poén sokat mentett ugyan a helyzeten, de nem annyit mint szánták, mert én azon annyira nem tudtam nevetni, hogy a részeg csaj 'összemenstruálja' hősünket, de a baj megint csak bennem van.



A túlzottan fikázó kritika mellett az értékelésnél próbálok pozitív maradni. Ugyanis a film egyáltalán nem rossz szórakozás, kicsit(?) kommersz, kicsit(?) sablonos, de a miénk, ja nem is. No, de nem húzom tovább az időtöket, nálam ez a film 6/10 nálad biztosan több lesz, vagy éppen kevesebb, de nekem ennyit ért. Jó kis szórakozás volt, és PONT.

Megjegyzés:
A másik blogomon már régen olvashattátok a kritikát, de ugye oda is én írok, szóval gondoltam ide is kiteszem.