Fél 12 körül megérkeztünk (én hoztam ]{redenc-et és Plaxer-t) ekkor még csak páran voltak itt. Elfoglaltuk a szobát, ekkor megérkeztek a Pestiek és Bubusék. Számkiosztás. 48. Amikor be kellet volna mondanom a számot már nem tudtam. No de se baj. Úgy volt hogy mire megérkezik mindenki a D-Linkesek kiépítik a hálozatot, de ez nem így történt. Majd kitették a 360 akat. Olyan játékokkal mint a Soul Calibour 4 (Ez mmár csak később volt lent amikor Darths lehozta, Egyszer sikerült megvernem Darths-ot a 10-ből), Bad Company (ez sajnos csak 2 napig volt kitéve, pár dologban viszont jót röhögtem, Zeroo odaált csinálni a Tuturial-ját és az élet adagolásánál beszól: - Heroin Hero), PES 08, Guitar Hero 3, GTA 4, Forza 2, PGR 4 (Az utólsó kettő szimulátorűléssel). Majd aznap este megjött Grath és beüzemeltük a Rock Band-et. Aznap este legálább 10-szer eljátszottuk a Timmy and the Lords of the Underworld-öt (South Park-ból isemerős lehet). Majd kiültünk beszélgetni a teraszra. Bagoly egyfolytában mondta az agymenéseit, késöbb Kredenc is besegített neki. Aznap még vizipipáztunk Ferivel és Patrikkal és néztük a hullócsillagokat. Úgy éjfél körül odajött a "szörfös lépesméz" (Bagoly nevezte el így amúgy a tulaj volt és egyben ugyanaz az ember aki nem engedett tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen és hazakülte Dödö-t és Bátort), hogy menjünk be mert túl hangosak vagyunk és a hang bemegy a panzióba akik meg feljelentenek. Később kiderült hogy ez a följelentgetés gyakori és másnap amikor Darths vett 1600-ért a helyi büfében egy tablettás bort már nem is szóltak.

Kedd délután amikor a táborozók nagy része elment a strandra Grath elővette az Earth Defense Force-ot és azt tolták Bagolyal. Beállított Bate (akivel GH-ztunk) és Joc. Miuntán estefelé elkezdtem csesztetni Grathet hogy hadd próbálhassam ki az MGS 4-et végre megmutatta. Sikerült elvinnem a 3. fejezetig. Amikor megérkezett Bate Grathell rárontottak az alvó Darths-ra és elkezdtek a Rock Band dobverőjével dobolni a én. Mire visszajöttek a fürdőzők Bagoly kiépítette a hálózatot. Mindenki bekapcsolta a gépét és és azok leb@szták a biztosítékot. Ekkor jött Feri bácsi aki épp a csatornaszerelős ruhájában wc pumpával a kezében beállított a villanyszerelői bizonyítványát előhúzva a zsebéből. Fölkapcsolta a biztosítékot és rekord sebességgel lefuttott 50 métert majd felszívódott.

Szerda hanjnali 1 körül Bagoly elkezte oltogatni Grath-et aki kínjában már röhögött. kb. 5 perc múlva hallottunk egy kerékcsikorgást majd egy 300-zal elsüvítő autót. Délután megint elment az áram hívtuk Feri bácsit de nem jött. Darths-ot is megb@szta az áram. Akkor délután beállítottak a Delta Vision-os képviselők akik beszéltzek kb. 2 percet, körbeadtak egy-két képregény és válaszoltak a kérdésekere (ez volt az előadás). Bate köszönés nélkül elhúzott.

Csütörtök hajnalban Bagoly nagyon berúgott és közösült egy Michelle-nek elnevezett hajóval. Délután beállított Chris aki közölte hogy Sasa nem fog lejönni (jól beszervezték a tábort pont leadásra ).

Péntek hajnali 3 körül meggyőztük Darths-ot hogy CoD4-ezzünk (Ekkor tettem rá a gépet először a hálózatra). 5 körül elmentek egy páran aludni köztük Darths is, de 6-an egészen a kajáig toltuk. Estefelé felszedtük a hálózatot és elpakoltuk a gépeket. Ott akkor nagyon furcsa volt hogy semmi sincs a LAN teremben.

Összességében jó volt attól függetlenül is hogy nem volt lenn Sasa nem voltak előadások, nem voltak fejlesztők. Nagyon szervezetlen volt az egész. Jövőre hála Istennek már Darths-ék szervezik és megvalosulhatnak azok a programok amiket tavalyra meg mostanra is beígértek. Eszméletlen jó volt hallgatni Bagyoly baromságait és beszélgetni mindekivel a teraszon. A táborozás nagy részét a beszélgetések töltötték ki. Számomra megint feledhetetlen élmények voltak ezek minden hiányosságtól és az állandó számolásoktól eltekintve.