Továbbra is várjuk az első 2021-es nagyágyúkat, ám a jó hír az, hogy egyrészt nincsenek már messze, másrészt pedig addig is van miből válogatni, ha újdonságra vágyik az ember PS5-ön vagy PS4-en. Mutatjuk a heti PS Store felhozatalt!

indul-a-sardagasztas-megerkezett-az-mxgp-2020-utolso-kedvcsinaloja.jpg

MXGP 2020 – The Official Motocross Videogame (PS5)

PS4-re már decemberben megérkezett az MXGP 2020, most pedig eljött az idő, hogy a PS5-tulajok is belevessék magukat a Milestone licencelt versenyjátékának örömeibe, amely megújult pályaszerkesztőt és egy szabadon felfedezhető zsigetet is nyújt a hivatalos tartalmak mellett – immáron még szebb látvánnyal megtámogatva.

SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD: THE GAME – COMPLETE EDITION (PS4)

A sikeres képregény alapján készült Scott Pilgrim vs. The World: The Game Edgar Wright 2010-es filmjével együtt jelent meg annak idején, licencproblémák miatt azonban évek óta nem volt elérhető, így mindenképpen örömteli, hogy a Ubisoft jóvoltából most visszatért ez a klasszikus brawler, méghozzá minden korábbi letölthető tartalommal egybecsomagolva.

NEON CHROME (PS5)

A Neon Chrome sem éppen mai darab, hiszen eredetileg még 2016-ban jelent meg, de mindenképpem megérte ennyit várni rá, hiszen egy egészen remek twin-stick shooterről van szó, méghozzá cyberpunk körítéssel. A PS4-es alapverzió mellett immáron az Overseer Edition kiadás is elérhető belőle PS5-re.

További megjelenések