Úgy tűnik, a kisebb kiadók és fejlesztők karácsony hetében sem pihennek, hiszen erre a hétre is akadt egy adag újdonság megjelenés fronton. Lássuk, milyen játékokkal frissült az elmúlt néhány napban a PS Store!

Override 2: Super Mech League

Nagyon úgy tűnik, hogy az Override fejlesztői hallgattak az első részt ért kritikákra, a meglehetősen hullámzó minőségű kampányt ugyanis úgy, ahogy volt, a kukába hajították, és ehelyett készítettek egy olyan folytatást, amely immáron teljes egészében a multiplayerre fókuszál, ahol egymást gyepálhatjuk a menő óriásrobotokkal. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mennyire sült el jól ez a váltás, akkor ide kattintva egy tesztet is elolvashatsz az Override 2: Super Mech League címet viselő második részről.

Rigid Force Redux

Ha szereted a klasszikus shoot 'em-up játékokat, akkor a Rigid Force Reduxra mindenképpen érdemes vetned egy pillantást, hiszen minden megvan benne, ami miatt a műfajt szeretni lehet: oldalnézetes lövöldözés izgalmas fegyverekkel és félelmetes golyózáporral, melyet kézzel rajzolt 3D-s modellekkel és fülbemászó synthwave dallamokkal igyekeztek feldobni a fejlesztők.