Az év vége felé közeledve az ember azt hinné, hogy már nem jelenik meg sok játék, de ha felmegy a PS Store-ra és rákattint az „új megjelenésekre”, akkor láthatja, hogy még mindig szép számmal vannak újdonságok. Lássuk, miből szemezgethettünk ezen a héten.

Follia – Dear Father

A Follia – Dear Fatherben Marcus Pitt bőrébe bújhatunk bele, aki egy éjszaka aggasztó telefonhívást kap a szülei munkahelyéről. Nosza, Marcus oda is rohan az egyetemre, ám ott nem valami kis egyszerű baleset látványa fogadja, hanem a pokol elevenedik meg, s kiderül, hogy a szülei sem egyszerű tanárok voltak.

MXGP 2020 - The Official Motocross Videogame

Ugorj fel egy cross motorra és légy te a Motocross Championship bajnoka az MXGP 2020 - The Official Motocross Videogame-ben. Megannyi motor és pálya várja, hogy te légy a legjobb, nem csak az egyjátékos bajnokságok színterén, de akár az online világban is.

Outbreak: The New Nightmare

Az Outbreak: The New Nightmare egy kooperatív játékra kiélezett túlélő-horror, ami egy olyan városban játszódik, ahol elszabadult a pokol. A kevés túlélőnek élőholtak seregével kell szembenéznie, és mindent fel kell használniuk azért, hogy megélhessék a következő napot.

Ultimate Fishing Simulator

Bár az idő téliesre fordult, az otthon melegében is hódolhatsz a horgászat szenvedélyének, hála az Ultimate Fishing Simulatornak, amiben különféle játékmódok kínálnak változatos élményt. Ráadásul három ingyenes DLC is jár a játékhoz.