Volt már rá példa, hogy rögtön január első felében nagyágyúk közül válogathattunk, 2021 azonban nem ilyen év. Egy-két újdonság mindenesetre így is akad: szokás szerint ezen a héten is összeszedtük számotokra, hogy mi mindenből válogathattok a PS Store-on.

iris-fall-ps-store.jpg

Iris.Fall

A Next Studios alkotása PC-re már két éve elérhető, most azonban végre konzolon is átélhetjük ezt a hangulatos indie kalandot. Az Iris.Fall a fény és az árnyékok játékára épít, logikai feladványok mentén mesélve el egy történetet, méghozzá rendkívül stílusos látvány mellett.

Blacksmith of the Sand Kingdom

A Blacksmith of the Sand Kingdom a sivatagok által övezett Muspelheimbe kalauzol el bennünket, ahol egy kovács fiaként indulunk kalandra, miközben mesterségünkben is igyekszünk még jobbá válni. Ebben a fantasy RPG-ben dungeonökbe lemerészkedve harcolhatunk a szörnyek ellen, új felszerelésekre és társakra szert téve.

The King of Fighters 14 Ultimate Edition

Idén már a tizenötödik felvonásához érkezik az SNK verekedős szériája, ám aki addig is ismerkedni szeretne vele, annak itt van a The King of Fighters 14 Ultimate Edition, mely a 2016-ban debütált alapjáték mellett az összes azóta megjelent kiegészítőt tartalmazza.

Madden NFL 21 Superstar Edition

Attól függően, hogy mennyi extra tartalomra vágyunk, a Madden NFL 21 többféle kiadásban is kapható: most itt van a Superstar Edition, amely Lamar Jacksont, Patrick Mahomest és Shaun Alexandert is elérhetővé teszi számunkra az Ultimate Team módban, valamint néhány ajándék pakkot is tartalmaz.