• Michael Chu bejelentette, hogy 20 év után elhagyja a Blizzardot
  • Ő volt az Overwatch vezető írója
  • Eközben újabb Overwatch League eseményeket mondtak le

Az elmúlt egy-két évben rengeteg ismert arc hagyta ott a Blizzardot, mind a vezetőség szintjén, mind pedig a fejlesztőcsapatoktól, most pedig újabb komoly távozóról vagyunk kénytelenek beszámolni, az Overwatch vezető írója, Michael Chu ugyanis bejelentette, hogy 20 év után elhagyja a céget.

"Amikor először besétáltam a Blizzard Entertainment ajtaján húsz évvel ezelőtt, az egyetlen álmom az volt, hogy segítsek megalkotni azokat a játékokat, melyekkel magam is számtalan órát töltöttem el életem folyamán. Legyen szó az Azeroth fajai közt vívott csatákról a Warcraftban vagy az Eternal Conflictról a Diablóban, szerencsés vagyok, hogy elmondhattam történeteket ezekben a csodálatos univerzumokban, és segíthettem életre kelteni őket" - áll Chu búcsúbejegyzésében.

Természetesen a Blizzard is reagált Chu távozására, megköszönve a munkát, amit az évek során végzett. Ugyanakkor pedig megerősítették azt is, hogy a tavaly bejelentett Overwatch 2 fejlesztése továbbra is a terv szerint halad, az író távozása nem befolyásolja a projektet.

20-ev-utan-tavozik-a-blizzardtol-az-overwatch-iroja-mikozben-tovabb-neheziti-a-ligat-a-koronavirus-jarvany.jpg

Mindeközben további nehézségekkel kell szembenéznie az Overwatch League-nek. Már korábban is halasztottak el mérkőzéseket a koronavírus-járvány miatt, most pedig bejelentették, hogy egyetlen élő esemény sem lesz március és április folyamán. Magukat a meccseket azonban - amennyiben biztonságos és logisztikailag megoldható - a tervek szerint továbbra is lejátsszák, ennek kapcsán jelenleg is egyeztet a Blizzard a csapatokkal.

Támogasd te is a PC Gurut!