Őszinte interjút adott coolio hétfő este élőben az esport1tv-n. Miután győzelmet arattak a Team Plague ellen, többek között arról is beszélt, hogy milyennek látja a mezőnyt. Elmondása szerint ők, a Budapest Five a legerősebbek, szorosan ott van mögöttük a Békéscsabai E-sport Egyesület, a harmadik helyért pedig még komoly csaták folyhatnak majd.

Az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy igaza van, hiszen a BP5 és a BEE három forduló után is veretlen, mögöttük pedig több csapat között is nagy csata megy. A két legerősebb ötös, coolioék és gubiék tegnap ismét győzelemmel gazdagodtak, igaz, ezúttal már jóval szorosabb meccseik voltak. A BP5 16:12-re nyert a Plague ellen, míg a BEE 16:11-re verte a T-ben még erős, CT-ben viszont szenvedő Honvédot.

c0511g.jpg

A körarány miatt ismét a BEE vezeti a tabellát, a pontok tekintetében viszont egyelőre nincs különbség a két alakulat között. Ez azonban jövő héten már biztosan megváltozik, akkor ugyanis egymás ellen lép majd szerverre a BEE és a BP5.

Az élmezőny mögött nehéz még megtippelni, hogy ki érhet oda az alapszakasz virtuális dobogójára. Az iTHR tegnap este 16:8-ra verte a WiLD-ot, míg a Linkdown 16:12-re a IAS-t, így ők ketten már 6-6 ponttal büszkélkednek a Budapest Five és a BEE mögött. Ugyanakkor a szezon még nagyon hosszú. Sok meccs vár még a játékosokra, simán benne van a pakliban, hogy egyesek megelőzik az mostani legjobbakat, ahogy az is, hogy a jelenleg a tabella végén kullogó WiLD és IAS magukra találnak, és szép győzelmekkel visszalövik még magukat a játékba.

609a41c8ea238k1.jpg

A TIPPMIXPRO CS:GO MASTERS 3. FORDULÓJÁNAK EREDMÉNYEI:

  • Békéscsabai E-sport Egyesület 16:11 Lenovo Legion Honvéd
  • Illés Akadémia Spirit 12:16 Linkdown
  • iPon Team Horizon Reapers 16:8 WiLD MultiGaming
  • Budapest Five 16:12 Team Plague

Még egy nap és jön a 4. forduló, csütörtökön folytatódik Magyarország első felelős CS:GO bajnoksága, amikor ismét négy remek meccset láthatunk majd.

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!