• A Destiny 500 millió dollárba került
  • Már most a legsikeresebb új videojáték-franchise ever
  • Rekorder a digitális konzolos eladások terén
  • Csak egy Destiny teszt van, az 6/10

A Destiny egy napja kapható, az Activison pedig nagyon úgy tűnik, hogy jó lóra tett a Bungie-val. A játék 500 millió dollárba került, a kiadó állítása szerint pedig több mint 500 millió dollárnyi Destinyt szállítottak le a boltoknak a premiert követő első napig bezárólag.

Sajnos pontos eladott példányszámot nem kaptunk az Actitól, arról azonban biztosít bennünket a megacég, hogy a Destiny a valaha volt legsikeresebb induló videojáték-franchise, átvéve így az eddig a Watch Dogs által bitorolt trónt. Sőt, a Destiny a legjobb elsőnapos eladásokkal büszkélkedő játék a digitálisan terjesztett konzolos játékok körében.

Az Activison nagyon büszke a programra, így már csak annyi kell, hogy ne legyen teljesen vacak -- a kiadó gondosan elkerülte a sajtót, a premierig nem is adtak kézre másolatokat a programból, így történhetett meg, hogy még sehol sem találni Destiny teszteket, és az az egy, ami napvilágot látott sem tűnik valami megbízhatónak. Ugyanakkor kicsit kellemetlen, hogy az első kritika egy csúf 6/10-es számmal végződik.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!