• Július 11-én és 12-én lesz a nyári MondoCon
  • A cosplay világából és Hollywoodból is érkeznek sztárvendégek

A koronavírus-járvány miatt sajnálatos módon elmarad az áprilisra tervezett tavaszi MondoCon, ám ha minden rendben megy, akkor a július 11-re és 12-re tervezett nyári rendezvényen már újból összegyűlhetnek a japán kultúra, a gaming, a társasjátékok és a képregények kedvelői. A tavaszi tervekhez hasonlóan pedig nyáron sem maradnak el a sztárvendégek - róluk olvashattok most röviden.

A cosplay-csodálók két külföldi művésszel is találkozhatnak majd a rendezvényen: Livanart Franciaországból, Geheichou pedig Spanyolországból érkeznek, hogy bemutassák fantasztikus öltözékeiket.

2020-mondocon-nyar-cosplay.jpg

A szervezők néhány komoly hollywoodi nevet is Magyarországra tudtak csábítani. Közülük az egyikről, Kevin McNally-ről már olvashattatok korábban, aki A Karib-tenger kalózai-filmekből lehet ismerős, mint Mr. Gibbs. De érkezik egy nagy múltú jelmeztervező, Brian Muir is, aki közel 50 éves pályafutása során többek között a Star Warson is dolgozott, az ő nevéhez fűződik például Darth Vader jelmeze is.

2020-mondocon-nyar-hollywood.jpg

Velük tehát biztosan találkozhattok majd július 11-én és 12-én lesz a Hungexpón. Ne feledjétek, hogy ha korábban már megvásároltátok a jegyeteket a tavaszi MondoConra, akkor az érvényes lesz a nyári rendezvényre is!

Támogasd te is a PC Gurut!