Márciusban jelenik meg a Battlefield 3 utolsó letölthető tartalma, az End Game, mely a gyors tempójú harc kedvelőinek lesz első sorban a kedvére. Egyrészt a pályát villámgyorsan átszelő motorokat kapunk, visszatér a klasszikus CTF, illetve a Battlefield 1943-ban látott Air Superiority is tiszteletét teszi.

Ennek a játékmódnak egyszerű a lényege: a repülőgép botkormánya mögül kell elpusztítanunk az ellenséges vasmadarakat, abból a célból, hogy a légtér a csapatunk kezébe kerüljön -- addig miénk az ég, ameddig több gépünk van a levegőben, mint a konkurenciának. Aki tehát semmi mást nem szeret, csak repkedni, annak ez tökéletes mód lesz, a gyalogságnak ugyanis itt nincs beleszólása a játékba.

Az End Game egyébként négy új multiplayer pályát tartalmaz, s a már említett motor mellett egy új repülőt is kapunk, amivel a földön lévő társainkat támogathatjuk felszereléssel és lőszerrel -- a DICE szerint ha ezt jól használjuk, a teljes meccs állását megfordíthatjuk.

A letölthető tartalom márciusban fog megjelenni elsőként a PlayStation 3 Premium tagoknak, aztán jönnek a PC-s és Xbox 360-as kiemeltek, majd végül mindenki más is ráteheti a kezét a matériára.