Igazi tripla-A nagyágyúk ugyan nem érkeztek PS4-re ezen a héten, ám aki megcsömörlött már a blockbusterektől, az bőven fog tudni miből válogatni, hiszen ezekben a napokban is érkezett néhány izgalmas újdonság, nem is beszélve pár kiváló játék átiratáról. Íme a heti PS Store megjelenések!

a-majomkodastol-a-vilagvegeig-heti-ps-store-megjelenesek.jpg

Monkey King: Hero is Back

A Dragon Ball egyik alapjául is szolgáló Nyugati utazás ihletett már meg videojátékot (ez volt a Ninja Theory-féle Enslaved: Odyssey to the West), most pedig itt egy újabb történet a Majomkirályról, mely az óriási sikerű, 2015-ös kínai animációs filmen alapszik. A harcokat a mulatságos főhős és annak nem kevésbé poénos mozdulatai igyekeznek feldobni.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

A korai hozzáférésű első hónap után most már teljes gőzzel beindul az újabb háború a növények és a zombik között. A legújabb rész, a Battle for Neighborville kompetitív lövöldözést kínál egy külső nézetű shooter formájában, 20 féle játszható karakterrel, de vannak PvE játékmódok is, melyekben egyedül vagy kooperatív felállásban csatározhatunk.

Outer Wilds

A többi platform után most végre PS4-re is megérkezett a rendkívül izgalmas nyitott világú felfedezős kaland, melyben egy 22 perces ciklust kell ismételgetnünk. Ennyi időnk van hátra, mielőtt egy szupernóva mindent elpusztít, a feladatunk pedig az, hogy folyamatosan egyre több mindent tudjunk meg az univerzumról, felhasználva a korábbi tanulságokat.

Children of Morta

A dungeonpucolós akció-RPG-k általában nem a sztorira szoktak fókuszálni, a Children of Mortában azonban Bergsonék családi drámája is fontos szerephez jut. A játékmenetben is megkapja a kellő reflektorfényt mindegyikük, hiszen egyszerre több karaktert kell irányítanunk.

További megjelenések

A fenti címeken túl is bőven lesz miből válogatni. Mindenképpen kiemelnénk a Papers, Please alkotójának új játékát, a Return of the Obra Dinnt, amely végre PS4-re is megjelenik, mint ahogy a Travis Strikes Again is ellátogat a platformra a korábbi exkluzivitás után. Aki pedig régi, klasszikus RPG-kkel múlatná az időt, az a Baldur's Gate 1-2, Icewind Dale, Planescape: Torment kvartettből válogathat.