• Spider-Man szobor készül a Marvel's Spider-Man egy éves születésnapjára
  • Mozgatható, cserélhető elemekből áll

A tavalyi év egyik legjobb PS4 játéka lett a Marvel's Spider-Man. Peter Parker remek kalandot kapott, imádták a kritikusok, a játékosok és mi is: "A Marvel' Spider-Man legalább olyan remek szuperhősös játék lett, mint amilyen annak idején a Batman: Arkham City volt. A kiemelkedő sztori és a nagyszerű játékmenet mellett élvezetes harcok jellemzik, amiket megkoronáz a gyönyörű grafikai megvalósítás és a dinamikus zene." -- írta Britpopper tavaly szeptemberben.

Idén a megjelenés egyéves évfordulójára a  Bandai Spirits’ S.H. Figuarts készített egy több részből álló, mozgatható, különböző pózokba beállítható Spider-Man figurát, ami a Blizzard termékeihez képest (450 dollár), baráti mindösszesen 50 dolláros árat kapott, de még így is remekül fest.

s-h-figuarts-spider-man-advanced-suit-figure-6.jpg

A figura felállítva 15 centiméter magas, és a pózoláshoz több állványt is adnak a készítők. A Bandai Online már kiárusította a terméket, remélhetőleg fog kapni pótkészleteket, hiszen Pókember-rajongók minden bizonnyal polcukra tennék a játék mellé. A Toywiz oldalán kapható egy másik Póki alkotás, 41 dolláros áron, igaz nem is néz ki olyan jól, mint a Bandai Spirits’ S.H. Figuarts figurája, így érdemes gyakorta visszanézni a Bandai Online oldalára, hátha el tudjátok csípni egy új készlet darabjait.

s-h-figuarts-spider-man-advanced-suit-figure-2.jpg