• A Netflix mutatja be a Russo testvérek The Electric State című road movie-ját
  • Árva tini egy robottal és különc vándortársával szeli át Amerikát, öccsét keresve
  • Főszerepben Millie Bobby Brown (Stranger Things) és Chris Pratt (Jurassic World)

A Netflix nem ereszti Millie Bobby Brown kezeit. A Stranger Things Elevenje hamarosan visszatér Sherlock Holmes húgának szerepében, illetve friss hírek szerinte a szolgáltató kínálatában landolt a Russo testvérek The Electric State című sci-fi-s road movie-ja is, aminek főszerepét ugyancsak a tizennyolc éves színésznő játssza majd. A Bosszúállók és a Minden, mindenhol, mindenkor alkotóinak következő produkciója egyelőre előkészületi fázisban áll.

A Simon Stålenhag képes regényét adaptáló film a múltban játszódik, futurisztikus stílusú közegben. Egy árva tinédzser szerethető, de titokzatos robottal és Chris Pratt (Jurassic World: Világuralomalakította különc vándortársával szeli át az amerikai Nyugatot, hogy megtalálja öccsét.

russo-millie-bobby-brown.jpg
(A Russo testvérek és Millie Bobby Brown. A kép forrása: Deadline)

A Russo fivéreknek egyébként nem ez az egyetlen netflixes produkciója. Július 22-én debütál a streaming platform kínálatában A szürke ember Ana de Armas, Chris Evans és Ryan Gosling főszereplésével, illetve részt vesznek a Tyler Rake: A kimenekítés második részének munkálataiban is.