• A Pókember: Irány a Pókverzum! egyik rendezője csatlakozott az Ahsoka stábjához
  • A sorozatot a hírek szerint ebben a hónapban kezdik forgatni
  • Rosario Dawson és Hayden Christensen is visszatér korábbi szerepükbe

Ha igazak a különféle forrásokból származó hírek, akkor ebben a hónapban elkezdik forgatni a Mandoverse következő felvonását, az Ahsokát, ami a közutálat tárgyából fanfavorittá vált egykori Jedi padawan, Ahsoka Tano történetét meséli tovább. A sztoriról eddig annyit sejteni, hogy hősnőnk folytatja a kutatást Thrawn főadmirális után. Mindezt feltehetően azért teszi, hogy meglelje a Lázadók című sorozat végén a birodalmi tiszttel együtt eltűnt Ezra Bridgert.

Mindez persze még csak spekuláció, ami viszont már biztos, hogy a történetet Dave Filoni írta, a produceri munkákból pedig ezúttal is kiveszi a részét Jon Favreau. A The Mandalorian és a The Book of Boba Fett után Rosario Dawson újra magára ölti a címszereplő gúnyáját, sőt Hayden Christensen is kapott szerepet a szériában, aki valószínűleg újra Anakin Skywalkert fogja megformálni, ahogy az előzmény trilógiában és a közeledő Obi-Wan Kenobi sorozatban. További ismert szereplők még Mary Elizabeth Winstead (Kate), Ivanna Sakhno (Tűzgyűrű: Lázadás), Natasha Liu Bordizzo (A Társadalom) és Ray Stevenson (Róma), aki egy titokzatos gonosz karaktert fog alakítani.

peter-ramsey-rosario-dawon-ahsoka-the-mandalorian-star-wars.jpg

Kép forrása: The Hollywood Reporter

Most pedig az is kiderült, hogy a Pókember: Irány a Pókverzum! egyik rendezője, Peter Ramsey fogja az egyik epizódot rendezni. Róla érdemes tudni, hogy ő volt az első fekete bőrű filmkészítő, aki Oscar-díjat nyert legjobb animációs film kategóriában. A díjat az említett Pókember-produkcióért kapta, megosztva azt Rodney Rothmannel és Bob Persichettivel.