• A Respawn fejlesztőket toboroz a Star Wars csapatába
  • Egy külső nézetes, akció-kalandjátékhoz keresnek embereket
  • Lehet, hogy a Fallen Order 2-n kezdenek el ügyködni?

A Star Wars Jedi: Fallen Orderrel a Respawn jött, látott és győzött, hiszen ez lett a leggyorsabban fogyó cím a franchise videojátékos vonalán, a kritikusok és a játékosok is jól fogadták, s bár van néhány hibája, azt a fejlesztők folyamatosan javítják. A folytatás szinte borítékolható, és nem csak azért, mert a rajongók már-már követelik.

Az elmúlt napokban több álláshirdetés is megjelent a Respawn karrier oldalán, ahol a Star Wars csapatukhoz keresnek vezető karaktertervezőt, szoftvermérnököket és pályatervezőt. Mindegyik hirdetés a Fallen Order megjelenése után került fel, így nem valószínű, hogy ahhoz keresnének embert, ráadásul pálya- és karaktertervezőt nem kutatnának teszem azt, frissítésekhez, ha csak nem DLC-ről van szó. A leírások viszont azt sugallják, hogy új projekthez toboroznak, ami mögött egy külső nézetes, akció-kalandjáték áll.

Star Wars, külső nézetes akció-kalandjáték? Elég komoly tétet mernék rá tenni, hogy a Fallen Order 2-höz vagy valami ahhoz nagyon közel állóhoz (DLC vagy kiegészítő) kezdtek embereket keresni, már csak azért is, mert november végén Charlie Houser, a Respawn brandekért felelős igazgató azt mondta a GamesRadarnak, hogy nyitottak újabb Star Wars történetek elmesélésére. És ugye a Fallen Order is úgy ért véget, hogy szinte kiált a folytatásért.