• Egyre többet tudhatunk meg a Silent Hills-ről
  • Ami már sosem fog elkészülni
  • Pedig lehetséges, hogy a játék még kommunikált is volna velünk

Bár Norman Redus örül annak, hogy végül nem készült el a Silent Hills, valószínűleg a sorozat rajongói nem osztják ezt a véleményt. A felejtést az sem könnyíti meg, hogy újra és újra kiderül valami kis apróság a játékról, vagy legalábbis annak interaktív traileréről, a P.T.-ről. Például megtudhattuk, hogy Lisa végig a nyomunkban lett volna, és az is kiderült, mi célt szolgált a rejtélyes fürdőkád.

Most Alanah Pearce producer és író osztott meg velünk egy pletykát – de ez tényleg masszívan az, mert még a hölgy is csak hallotta a dolgot. Twitteren kérdezték meg tőle, hogy tud-e valami olyat a Silent Hills-ről, amit még nem közöltek publikusan. Erre azt felelte, hogy a játék képes lett volna karakterek nevében üzenetet küldeni nekünk SMS-ben vagy e-mailben, persze csak akkor, ha ehhez hozzájárultunk.

Érdekes elgondolás, annyi szent. Fokozta volna a hangulatot, ha miközben egy sötét, baljós folyosón próbálunk átnavigálni, Lisa SMS-t küld nekünk, mondjuk azzal a szöveggel, hogy „a hátad mögött vagyok”. De talán ez a dolog nem veszik kárba, hiszen egyre több jel utal arra, hogy Kodzsima újra horrorjátékot akar fejleszteni, amiben ez a funkció megjelenhetne.

silent-hill-cancelled.jpg