• Új trailert kapott a Star Trek: Picard
  • Ez már a történetbe is betekintést nyújt
  • Novemberben indul a Discovery 4. évadja

Tavaly januárba mutatták be a Star Trek: Picard-t, amiben az akkor 80 éves Patrick Stewart újra magára vállalta a címszereplőt. A sorozat – mint minden új Star Trek széria – megosztotta a rajongókat, de összességében pozitívan értékelték, már csak azért is, mert sokkal jobban kapcsolódott a régi Trekekhez, mint a Discovery.

star-trek-picard-season-2.jpg

Ennek köszönhetően jön a második évad, amihez most megérkezett az új trailer. Ebben már szerepel az első évad összes fontos szereplője, de újra láthatjuk Q-t is, akit természetesen megint John de Lancie fog megformálni. Az isteni entitás, jó szokásához híven, újabb kihívás elé állítja Picard-t és legénységét. A Föderáció megszűnik, helyét egy, a harmadik világháborút megnyerő frakció veszi át. Szóval Picard-ék egyet tehetnek: visszautaznak a múltba, hogy megakadályozzák a szörnyű jövőt. Ehhez azonban nem várt segítségre lesz szükségük.

A Picard második évadja valamikor 2022-ben fog elindulni, míg a Star Trek: Discovery idén november 18-án tér vissza a negyedik szezonnal.