A Tecmo Koei elsősorban szexista konzoljátékairól híres, na meg mellékesen arról, hogy két rész erejéig képesek voltak megfelelő mennyiségű kraftot szuszakolni a sokáig halottnak tekintett Ninja Gaiden sagába. Most viszont felcsillant a remény, hogy egy nap PC-n is megcsodálhatjuk a hatalmas mellű mangalánykák cicirezgéseit, ugyanis a kiadó a hivatalos Facebook-oldalán érdeklődött a személyi számítógépes rajongók felől.

"Hányan vagytok itt PC-sek?" -- ezt a kérdés tette fel a Tecmo Koei, a spekuláció pedig azonnal beindult. Újságírói kérdésre a kiadó szóvivői azt írták: nem akarnak megvezetni senkit, csak arra kíváncsiak, mennyire van értelme foglalkozni a platformmal.

Érdemes tudni, hogy Japánban a PC-t csak munkára és pornográf dating simekre "használják" a tulajdonosok, AAA-kategóriás videojáték nem sokszor jelenik meg rá a szigetországban. Mivel pedig a Tecmo Koei elsősorban a japán piacra fejleszt (nyugaton sok nagy bukást kellett elkönyvelnie az utóbbi években), kétszer is meg kell gondolnia, hogy miként foglal állást a témában.

Végezetül álljon itt egy sokatmondó kép a Dead or Alive 5-ből. Csak hogy ne érezzétek magatokat rosszul így, az uncsi hétvégén.