• Jelenleg Izlandon forog a Halo 2. évadja, később Budapestre költözik a stáb
  • Joseph Morgan (The OriginalsJames Ackerson hírszerzőt alakítja majd
  • Cristina Rodlo (Too Old to Die Young) az ENSZ fiatal nyelvészét játssza

Eleinte sok kritika érte a Paramount+ élőszereplős Halo sorozatát, amiért az alkotók felfedik Master Chief arcát (ennek okairól a főhőst alakító Pablo Schreiber beszélt), az IMDB-n azonban jónak nevezhető, 7,1 pontos értékelést kapott a produkció, és már forog is a második évad. Az új felvonásban Joseph Morgan és Cristina Rodlo csatlakozik a stábhoz. Előbbit A sötétség kora (The Originals) című Vámpírnaplók spin-off sorozatból, míg Rodlot a Senki nem szabadul élve című Netflix horrorból és a Too Old to Die Young című gengszterszériából ismerheti a közönség.

Morgan az ENSZ haditengerészeti ranglétráját végigjárt neves hírszerző, James Ackerson bőrébe bújik. Cristina Rodlo ellenben az újonc, harcmezőt csak távolról ismerő Talia Perezt, az ENSZ nyelvészeti munkatársát alakítja. Jelenleg Izlandon zajlik a forgatás, később pedig Budapestre költözik a produkció. Premierdátumot egyelőre nem hirdettek a második évedhoz.

halo-season-2-in-the-works-with-joseph-morgan-and-cristina-rodlo-04.jpg
(A kép forrása: Punk Beast)

A Halo története

A főnök, az Awake és az Amerikai fater alkotóinak élőszereplős sorozata a XXVI. században játszódik, amikor az emberiséget az idegen Covenant fenyegeti. Dr. Halsey genetikai kísérletekkel megerősített szuperkatonákat állít hadba az idegenek ellen, akik John-117 vezetésével a Spartans (Spártaiak) alakulatába tömörülnek.