• Új AAA-játék készül a Ready at Dawn csapatánál
  • Egyelőre saját maguk pénzelik a projektet

Meglehetősen érdekesen alakult eddig a kaliforniai fejlesztőcsapat, a Ready at Dawn történelme, hiszen azok után, hogy a Daxter, God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta hármassal alaposan letették a védjegyüket PSP-n, a Sony megadta a lehetőséget nekik, hogy AAA-fronton is bizonyítsanak a The Order: 1886-tal. Nos, ez végül sokaknak csalódásként maradt meg, azóta pedig kisebb címeken dolgoztak csupán: a felejthető Deformers mellett az egyik leginkább körülrajongott VR-játék, a Lone Echo köthető a nevükhöz.

Most eljött az idő, hogy visszatérjenek a tripla-A játékfejlesztésbe: a stúdió vezetője, Ru Weerasuriya elárulta, hogy már készül új játékuk.

aaa-jatekon-dolgoznak-a-the-order-1886-fejlesztoi.jpg

Maguk a munkálatok egyelőre még igen korai stádiumban tartanak, egyelőre magát a projektet is maguk finanszírozzák. Weerasuriya elmondta, hogy mind az Order, mind pedig a VR-játékok terén szerzett tapasztalataikból fognak tudni meríteni.

"Egy tripla-A kategóriás konzolos játékon dolgozunk jelenleg, ami egyelőre teljesen belső projekt, és a történetmesélés, az immerzió és a játékmenetbeli mechanikák terén szerzett tanulságokat igyekszünk továbbvinni."

A közeljövőben tehát még nem igen várhatóak további hírek - könnyen lehet, hogy már a következő generációra készül a titokzatos játék. Korábban egyébként a The Order: 1886 folytatása is felmerült lehetőségként.