• Nem a Ready at Dawn a Ther Order IP-t
  • Szeretnék elkészíteni a folytatást, de erre nem biztos, hogy módjuk lesz
  • A csapat saját IP-t akar, ami felett maga rendelkezik
  • Megoldották, hogy a motorjukat és technológiájukat PC, Xbox One, PS4 és egyéb, még nem bejelentett platformokra is elhozzák

A Ready at Dawn leendő vezérigazgatója, a Blizzardtól igazolt Paul Sams, valamint Ru Weerasuriya későbbi elnök és kreatív direktor (most még ő a stúdió vezérigazgatója, akit Sams vált) a GamesIndustry Internationalnak adott interjút, amiben elmondták: szeretnék egy teljes sorozattá bővíteni a The Order: 1886-ot, de mivel nem birtokolják a szellemi tulajdont, lehetséges, hogy erre nem fog sor kerülni.

„Az első játék egy kezdőpont volt a számunkra. Ahogy már mondtuk, a The Order nem egyetlen játékra lett tervezve, sok mindenről lehetne még mesélni, elég csak megnézni a befejezést. Vannak törekvéseink arra, hogy milyen legyen az IP jövője és hogyan vegyünk ebben részt.”

Sams elmondása szerint nagy céljuk volt, hogy megszerezzék a The Order felett irányítást, de erre egyszerűen nem volt lehetőség; ezzel a tudattal láttak hozzá a munkálatokhoz, és habár nagyon sajnálják, a Sonyval kötött partnerség hasznosnak bizonyult.

Sams célja a céggel az, hogy saját szellemi tulajdonaik legyenek, amelyek felett ők rendelkeznek. Ezen már dolgoznak is, és úgy tűnik, hogy a jövőben multiplatform címeket fogunk kani a gárdától. „A The Order megjelenése óta keményen dolgoztunk azon, hogy a motorunkat és technológiánkat el tudjuk hozni PC, Xbox One, PS4 és egyéb, még nem bejelentett platformokra.” -- mondta Sams, és valószínűleg a Nintendo NX-re utalt, mikor be nem jelentett platformokat említett.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!