Maratoni nap vár a Budapest Five csapatára, ugyanis két különböző versenyen is be kell ma gyűjteniük a győzelmekért járó fontos pontokat. Kora este folytatódik a TippmixPro CS:GO Masters, ahol ezúttal az iTHR lesz a csapat ellenfele.

Múlthéten összecsaptak a titánok, de nem bírt egymással a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Budapest Five. Döntetlent játszottak a negyedik fordulóban, így jelenleg mindketten 10 ponttal állnak a tabellán, az iTHR pedig ott van szorosan mögöttük 9 ponttal. A helyzet pikantériája pedig az, hogy az iTHR ma pont a születésnapos Torzsás "torzsi" Ádám és a Budapest Five ellenfele lesz.

tmp2-szulinap-01.jpg

Van, amikor félre kell dobni a papírformát, ez a mai iTHR vs BP5 meccs pontosan ilyen meccsnek mondható. Persze a szurkolók könnyű győzelmet várnak coolioéktól, azonban az eddigi fordulók alapján pont az iTHR a legesélyesebb arra, hogy meglepetést okozzon a "nagyoknak." Jó formában vannak daMék és ma még a szerencse is melléjük állhat.

A Budapest Five ötöse ugyanis már kora délutántól kezdve szerveren lesz, mert két fontos mérkőzésük is van a BLAST Rising versenyén, ami sok energiájukat felemésztheti az iTHR elleni meccs előtt. Profi csapatként persze ezt tudniuk kell kezelni, de mégis, ha valamikor, akkor most elkapható lesz a BP5.

A TippmixPro CS:GO Masters 5. fordulójának teljes menetrendje:

  • 19:00 - Illés Akadémia Spirit vs Békéscsabai E-sport Egyesület (Bo1)
  • 20:00 - Lenovo Legion Honvéd vs WiLD MultiGaming (Bo1)
  • 21:00 - Team Plague vs Linkdown (Bo1)
  • 22:00 - Budapest Five vs iPon Team Horizon Reapers (Bo1)

tmp-csgo-menetrend-01.jpg