Három fordulón vagyunk túl a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszában, két csapat pedig még őrzi a veretlenségét. Nem kell életünk szerencséje, hogy eltaláljuk, melyik két ötös volt eddig a legjobb, hiszen a Budapest Five és a Békéscsabai E-sport Egyesület sem talált még legyőzőre.  

Ma este azonban ez biztosan megváltozik, a tabella két éllovasa ugyanis egymás ellen szál ringbe. Ennek megfelelően innentől már csak egy veretlen csapat maradhat, de hogy melyik lesz az, azt szinte lehetetlen megjósolni. Persze a papírforma a Budapest Five csapatát favorizálja és tegnap is láthattuk, hogy mennyire jó formában játszanak a BLAST Rising versenyén is, azonban a Békéscsabai E-sport Egyesületet azonban nem szabad lebecsülni.

tmpcsgocover1.jpg

Többen is beleestek ebbe a hibába tavaly az MNEB 2. szezonjában, aminek hála a BBE sok szép győzelmet be tudott akkor gyűjteni. Azóta pedig csak még erősebbek lettek, és nemrég a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál döntőjében is megszorongatták torzsiékat. Néhány apró hibán ment el Mirage, pedig ha az a pálya meg lett volna a BEE számára, teljesen másként is alakulhatott volna a meccs. Itt az ideje a visszavágónak, ma este megmutathatja a BEE, hogy mire képes és persze a BP5 is bizonyíthatja, hogy ők a legjobbak Magyarországon.

A TIPPMIXPRO CS:GO MASTERS 4. FORDULÓJÁNAK MENETRENDJE:

  • 19:00 - Illés Akadémia Spirit vs WiLD MultiGaming
  • 20:00 - Békéscsabai E-sport Egyesület vs Budapest Five
  • 21:00 - iPon Team Horizon Reapers vs Team Plague
  • 22:00 - Linkdown vs Lenovo Legion Honvéd

A meccseket élőben követhetitek majd az esport1tv Twitch csatornán vagy az Esport1 beépített felületén, ahol persze az Esport1 pontokat is tovább farmolhatjátok.