Úgy vágtunk neki a TippmixPro CS:GO Masters negyedik fordulójának, hogy a BEE vagy a BP5 most biztos kiépít magának egy minimális előnyt a másikkal szemben. Egymás ellen léptek szerverre torzsiék és gubiék, csak épp azzal nem számoltunk, hogy koránt sem biztos, hogy egyik csapat erősebb tud lenni a másiknál.

tippmixpro-csgo-210514.jpg

Pedig ezúttal ez a forgatókönyv érvényesült. Mirage-on - hol máshol ugye - csaptak össze a csapatok, ezt a Mirage-t pedig már láttuk ezzel a két csapattal. A TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál LAN döntőjében is ezen a pályán kezdtek a felek, akkor nem sokon múlt, de végül BP5 győzelemmel ért véget a pálya. Ezúttal nem. Bár az első néhány körben nagyon úgy tűnt, hogy a Budapest Five nem engedi ki a kezéből a gyeplőt, 4 kör után összekapta magát a Békéscsabai E-sport Egyesült. Sőt, annyira magukhoz tértek, olyan jól tudták játszani a saját támadó köreiket, hogy a 0-4 után 8-7-re nyerték meg az első félidőt. 

A  térfélcsere után, mintha ugyanazt láttuk volna, mint a meccs kezdetén. Torzsiék megszerezték a második pisztolykört is és zsinórban 4 megnyert körrel 11-8-ig is el tudtak húzni a BEE mellett. Amivel viszont senki sem számolt, hogy mennyire erős a Békéscsabaiak védelme. Óriási köröket hoztak még kiskevókkal és pisztolyokkal is. A desert fejesek futószalagon érkeztek a BEE oldalán, így nem engedték túlságosan meglógni a Budapest Five játékosait. Két kör ide, két kör oda, szoros és parádés meccset játszottak a csapatok, ahol végül nem is sikerült győztest hirdetni. 15-15-tel megszületett a TippmixPro CS:GO Masters első döntetlen mérkőzése.

tippmixpro-csgo-210514-02.jpg

Ezek után 10 ponttal vezetik a tabellát gubiék, de ott van szorosan mögöttük, szintén 10 ponttal a BP5 is. Ráadásul az iTHR, akik tegnap 16-4-re verték a Team Plague ötösét, ott lohol az éllovasok mögött, 9 ponttal.

A TIPPMIXPRO CS:GO MASTERS 4. FORDULÓJÁNAK ÖSSZES EREDMÉNYE:

  • IAS 16:9 WiLD
  • BEE 15:15 BP5
  • iTHR 16:4 PLG
  • LD 13:16 LLH