• Állítólag már készül a Hogwarts Legacy 2
  • Erről egy informátor számolt be a forrásaira hivatkozva
  • Vélhetően ismét az Avalanche Software dolgozik rajta
  • Az első rész sikere után ez nem túl meglepő

Noha a 2004-es és a 2007-es évet nem fogja elérni az idei esztendő videójátékos felhozatal szempontjából, azért így sem nagyon panaszkodhatunk, hiszen olyan alkotások láttak napvilágot 2023-ban, mint például a Final Fantasy 16, a Diablo 4, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, a világ egyik legjobb játékának kikiáltott Baldur's Gate 3 és a Bethesda  szerelemprojektje, az űrbe kalauzoló Starfield. Ráadásul szeptember elején jár a naptár, az őszi dömping (Alan Wake 2, Marvel's Spider-Man 2, Lords of the Fallen, csakhogy néhány címet említsünk) tehát még hátravan, ám az már most biztos, hogy a február 10-én megjelent, Roxfort eddig nem látott arcát bemutató Hogwarts Legacy ott lesz az év legsikeresebb programjai között – pénzügyi szempontból legalábbis mindenképp.

Az Avalanche Software Harry Potter-játékának eladásai ugyanis valósággal szárnyalnak, olyannyira, hogy már a debütálás második hetében 12 millió példányt adtak el belőle, májusban pedig 15 milliónál járt a számáláló, ami egymilliárd dolláros bevételt jelentett a kiadó számára. A produktum még a múlt hónapban is a listák élén tanyázott, szóval egyáltalán nem meglepő, hogy állítólag már készül a folytatás. Legalábbis ezt írta X-en a megbízható ipari bennfentes, MyTimeToShineH, aki a forrásaira hivatkozva biztos benne, hogy DLC-k helyett már a Hogwarts Legacy 2 fortyog az Avalanche mágikus üstjében. Az információk nem hivatalosak, tehát illik őket pletykaként kezelni, de finoman szólva is meglepődnénk, ha a Warner Bros. nem akarna meglovagolni egy ilyen óriási sikert – amit a november 14-én érkező Nintendo Switch-cses változat is növel majd egy picit.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.