Egy-egy új megjelenés esetében általános, hogy a kiadó úgynevezett launch trailerrel ünnepli a játék boltokba kerülését. Ezt eljátszották az Assassin's Creed III-mal is, ám úgy látszik, egyszer nem volt elég, mert kaptunk egy második megjelenési bemutatót is, nehogy unatkozzunk. Hangulatában ez utóbbi anyag korántsem olyan erős, mint az első volt, de annyi baj legyen, lényeg, hogy Connor története napról napra népszerűbbé váljon.

Az Assassin's Creed III az USA-ban már ma megjelent, és ahogy elérhetővé vált, kapott is egy hatalmas javítócsomagot, mely 44 hibát orvosol -- hát igen, egy ekkora címnél sajnos lassan ez is hagyománnyá válik. Az európai premier holnap esedékes Xbox 360-on és PS3-on, a PC-s változat pedig november 23-án érkezik meg. Ezt az utolsó, Wii U-s port követi a gép debütálásakor, november 30-án.

A PC Guru következő számában részletes tesztet olvashattok majd az Assassin's Creed III-ról, Bate tollából, aki a sorozat kezdetétől követi az orgyilkosok és templomosok háborúját -- mielőtt megkérdeznétek, igen, lesz videoteszt is, méghozzá rekordhosszúságú! S ha már videó, feliratoztuk az első launch trailert, melyet megtekinthettek hivatalos YouTube-csatornánkon.