• Anime sorozat készül az Assassin’s Creedből
  • A Castlevania showrunnere lesz a producere
  • Eredeti, a játékoktól független története lesz

Adi Shankarról mostanában nem csak a film-, de a játékrajongók is többet hallhattak, hiszen a Dredd és A túlélő producere a július 7-én induló netflixes Castlevania-sorozat showrunnere. Azonban azt a szériát, legalábbis az első évadot (másodikról egyelőre nincs szó, gondolom, a sikertől függ) már letudta, és most valami újba vág bele.

Na, nem megy messzire a sorozatok és videojátékok világától, épp ellenkezőleg, marad itt és anime szériaként megpróbálja képernyőre vinni az Assassin’s Creedet. Az egyelőre csak tervasztalon létező projektről mindössze annyit tudni biztosan, hogy a játékoktól független történet lesz. Ankar nagy rajongója az orgyilkos krédót középpontba állító sorozatnak, ezért is szeretné megvalósítani a tévés produkciót.

„Ha valaki azt mondja, ne élj a szenvedélyednek, téved” – mondta a Gamespotnak. „Los Angelesbe költözésemkor játszottam az Assassin’s Creed első kiadásával. Akkor még senki sem ismert az iparban, és el sem tudtam képzelni, hogy egy nap a Ubisoft megkér, fogjam ezt a világot és készítsek belőle egy eredeti anime sorozatot.”