Molyneux első független játékának megjelenése előtt 22 prototípust fog elkészíteni, melyek mind egy lépéssel közelebb visznek a kész termékhez. Az első lépést augusztus 22-én fogja megtenni, ekkor fog ugyanis megjelenni a Curiosity című programocska. Az iOS-re, Androidra és PC-re írt játékban a többi játékossal csupán annyi a feladatunk, hogy egy üres szoba közepén elhelyezett dobozt ütögessünk. Minden egyes ütés meggyengíti a tárgyat, a végső csapás bevitele után pedig feltárja tartalmát, de csak annak a játékosnak, akik széttörte azt.

Molyneux szerint egy csodálatos, az emberek életét megváltoztatni képes titok lapul a dobozban, amiről valószínűleg még a híradásokban is hallhatunk majd, olyan nagyszerű.

A Curiosity az alapkoncepcióján túl már azért is érdekes, mert egy pimasz DLC-rendszer kapcsolódik hozzá: lehetőség van arra, hogy 50 centért vegyünk egy vésőt, amivel jobban megsebezhetjük a dobozt, de vehetünk egy 50 ezer dolláros (18 millió forintos) gyémántvésőt is, amivel garantálható, hogy az adott játékos lássa meg először a titkot. A csapat elmondása szerint nem arra megy ki a játék, hogy gyorsan meggazdagodjanak, csupán kíváncsiak arra, hogy hol a határa a bevételszerzés ezen módjának.

Augusztusban jön Peter Molyneux kísérleti játéka