• Az AOC meghosszabbította a G2 szponzorálását
  • Az esport csapatot a The Game Awards 2019-en az év csapatának választották
  • A LoL mellett többek között CS:GO-ban, Rainbow Six: Siege-ben és PUBG-ben is aktívak

A G2 egyike a világ legismertebb és legeredményesebb esport csapatainak, akiket bár elsősorban az utóbbi időben megállíthatatlannak tűnő, vb döntőig menetelő League of Legends csapatukról ismerhetünk, képviseltetik magukat többek között a CS:GO-ban, a Rainbow Six: Siege-ben és a PUBG-ben is. Eredményeiket látva pedig nem is olyan nagy meglepetés, hogy az AOC úgy döntött, meghosszabbítja a szponzorálásukat.

A szerződés értelmében így a G2 játékosai nagyteljesítményű gaming monitorokkal lesznek ellátva, visszajelzéseiket pedig az AOC a perifériái további tökéletesítésére használja majd. A szponzoráció meghosszabbításának kapcsán Stefan Sommer, az AOC európai marketing és üzletvezetési igazgatója is megszólalt, aki az alábbiakat nyilatkozta:

„Nagyon örülünk, hogy továbbra is támogathatunk egy ilyen kiemelkedő szervezetet. A League of Legends 2019 Világbajnokságon a G2 ismét bebizonyította rettenthetetlenségét. Ez a szponzoráció inspirált és segített minket annak azonosításában, hogy a profi játékosok mit várnak el a monitoruktól, így a legújabb innovációkkal tudjuk ellátni ezt a kivételes csapatot. Izgalommal várjuk, hogy mit tartogat számunkra a jövő és egyben arra is építünk, amit közös erővel már elértünk.”

g2-aoc-szponzor-01.jpg