• Egyelőre nincs veszélyben a júniusi E3
  • A szervezők nagy erőkkel figyelik a koronavírus-helyzetet

Egyre jobban kihatással van a koronavírus-járvány a nagy videojátékos rendezvényekre: a sok résztvevő által lemondott Game Developers Conference végül át is került a nyári hónapokra, míg a múlt heti PAX Eastre sokan nem utaztak el végül. Ezek után joggal merül fel a kérdés: mi lesz a júniusi E3-mal? A szervezők válaszoltak a kérdésre.

az-e3-szervezoi-is-reagaltak-a-koronavirus-helyzetre.jpg

Az Entertainment Software Association azt nyilatkozta, hogy egyelőre minden a terv szerint halad, de természetesen követik a fejleményeket.

"Mindenki nagy figyelemmel követi a helyzetet. Továbbra is éberek maradunk, a kiállítók és a látogatók egészsége, jóléte és biztonsága az elsődleges számunkra. A jelenlegi információk alapján továbbra is teljes erővel zajlik az E3 2020 tervezése, a regisztrált kiállítók alapján egy izgalmas show vár ránk júniusban."

Az idei E3-ra a tervek szerint június 9. és 11. között kerül majd sor, és bár a Sony a tavalyi év után idén is kihagyja a show-t, a másik két konzolgyártó, a Microsoft és a Nintendo jelen állás szerint ott lesznek Los Angelesben, ahogy a legtöbb nagy kiadó is. Már ha tényleg nem marad el az expó...

Támogasd te is a PC Gurut!