• Még idén érkezik egy új Need for Speed
  • Amivel kapcsolatban azonban rettentő titokzatos az EA, még a E3-ra se vitték ki
  • Most viszont Andrew Wilson maga mondta, hogy a következő hetekben leleplezik a játékot

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy az EA idén egy új Need for Speed játékkal szeretne jelentkezni, azonban a létezésén túl eddig meglehetősen kevés információ szivárgott ki a programról. Az illetékesek annyit elárultak, hogy az új NFS a rendőrök és a versenyzők harcára fog fókuszálni, illetve egy fórumbejegyzésből az is kiderült, hogy mind a kocsikra, mind azok tuningolására nagy hangsúlyt fektetnek majd a fejlesztők, de lássuk be, ezek azért nem olyan meglepő részletek.

Tekintve, hogy már kevesebb, mint 6 hónap maradt 2019-ből, többen elkezdtek aggódni, hogy egyáltalán érkezik-e a játék (főleg azután, hogy az EA az idei E3-ra se vitte ki az új Need for Speedet), azonban a jelek szerint az idegeskedés felesleges. Nemrég ugyanis nyilvánosságra hozták az EA pénzügyi jelentését, ebben pedig ott szerepel a 2019-es NFS is, mint egy október 1. és december 31. közé időzített cím.

Ráadásul, ha ez önmagában nem lenne elég, Andrew Wilson is megszólalt a témában, aki a pénzügyi jelentéssel kapcsolatos előadásán elmondta, a következő pár hétben számíthatunk nem egy Need for Speeddel kapcsolatos hírre, elsősorban a gamescom környékén.