• Ma debütál a Chip 'n' Dale: Rescue Rangers a Disney+ műsorán
  • Hőseink 30 évvel kalandjaik után térnek vissza egy rejtély megoldására
  • Sonic az eredetileg tervezett külsejével jelenik meg a filmben
  • Aláírt fotókat árul magáról és panaszkodik az internetre

Noha a Sonic két epizódja jelentős sikert aratott a mozikban (kritikáinkat itt és itt olvashatjátok), a játékfigura első animációs ábrázolásmódja olyan mértékű felháborodást keltett a rajongókban, hogy Hollywoodban kénytelenek voltak újrafazonírozni a kék sündisznót. Mégis feltűnik mozgóképen az eredeti, realisztikusabb külsejű Sonic, méghozzá a Disney+ műsorán minap debütáló új Csipet Csapat filmben láthatja őt a közönség. A találkozást feltehetően az egyik mókus, Dale karaktere indokolja, aki képtelen elfogadni az idő múlását és egy „CGI-műtétet” eszközölt magán.

A VGC tudósítása szerint a régi Sonic – ugly Sonic, ahogy a portál nevezi – a film képregénykongresszuson játszódó jelenetében saját standot kap és aláírt fotókat árul magáról. Elhangzik egy kiszólás is a hős szájából: „azért fognak kedvelni, amilyen vagyok, nem úgy, mint legutóbb, amikor az internet vetett egy pillantást az emberi fogaimra és felégette a helyet.”  Később azt állítja a karakter az FBI ügynökeinek, hogy felmerült az Ugly Sonic Uglier Crimes nevű valóságshow lehetősége is.

ugly-sonic-2-scaled.jpg
(A kép forrása: VGC)

Chip 'n' Dale: Rescue Rangers 

Harminc évvel a nagy páros régi kalandjai után járunk. Chip biztosítási ügynökként dolgozik, Dale viszont a letűnt múlt emlékeibe menekül. Hőseink az évek során kissé eltávolodtak egymástól, Gadget eltűnése miatt azonban újra összeállnak, hogy megoldják a rejtélyt. A film vizuális kreativitását tükrözi Sonic jelenése, a fent említett CGI eljárás és Roger nyúl 2D-s ábrázolása. Hamarosan hazánkban is megkezdi működését a Disney+, így a magyar közönség is láthatja majd a filmet.