• Az Ubisoft három bejelentetlen AAA kategóriás játékon is dolgozik
  • Melyek a terveik szerint még az idei üzleti évükben megjelennek majd
  • Kicsit konkrétabban 2020 januárja és márciusa között érdemes rájuk számítanunk

Úgy tűnik, eléggé meghúzza az idei ünnepi szezont, valamint az azt követő tavaszi időszakot az Ubisoft. Igaz ugyan, hogy a legfrissebb hírek szerint  a Skull & Bones csúszni fog idénről minimum jövőre, de így is maradt bőven elég címük a franciáknak. Ott van például az október 4-én érkező, frissen bejelentett Ghost Recon Breakpoint, és ha ez nem lenne elég, most kiderült, hogy további AAA kategóriás játékokra is számíthatunk.

Az Ubisoft nemrég tartott pénzügyi beszámolójában ugyanis kitért a közeljövőt illető megjelenésekre is, ez alapján pedig még három AAA kategóriás játékot várhatunk tőlük ebben az üzleti évben. Ráadásul a franciák kicsit pontosítottak is az időintervallumon, hiszen elárulták, hogy mindhárom cím a negyedik negyedévben, azaz a 2020. január 1. és 2020. március 31. közötti időszakban, fog megjelenni.

Hogy mik ezek a rejtélyes új játékok, azt természetesen egyelőre nem kötötték az orrunkra, de a legbiztosabb tippnek egyértelműen a Just Dance 2020 tűnik. Kicsit bizonytalanabb már, de a Watch Dogs 3 debütálására is van reális esély, ahogy egy új Splinter Cell játék bejelentése is ott lóg egy ideje már a levegőben, főleg a mai szivárgások tükrében, melyek az Ubisoft szerint természetesen nem is voltak szivárgások.

Egy biztos, bármi is legyen ez a három rejtélyes cím, legkésőbb az idei E3-on jó eséllyel lehull róluk a lepel.

ubisoft-cyber-01.jpg