A megjelenési naptár ugyan továbbra is szellősebb a megszokottnál, de azért így is akadnak említésre méltó játékok a heti felhozatalban – főleg azok számára, akik PS5-ön pótolnának néhány PS4-en kimaradt játékot. Íme a heti PS Store megjelenések!

Yakuza: Like a Dragon (PS5)

A Yakuza-széria nemcsak egy őrült minijátékokkal teli mellékszállal, hanem egyben egy határozottan minőségi epizóddal is bővült tavaly a Like a Dragon képében, melyet most már PS5-ön is átélhetünk. Az eredeti verzióról készült tesztünket itt olvashatjátok.

Mortal Shell: Enhanced Edition (PS5)

Egyre többet próbálnak a FromSoftware nyomdokaiba lépve maradandót alkotni a soulslike műfajban, ám amíg sokan a körítésen változtatnak, addig a Mortal Shell maradt a dark fantasynél, és inkább a mechanikákon csavart. Az Enhanced Edition megjelenének hála immáron PS5-re is elérhető – korábbi tesztünket itt találjátok.

Monster Jam Steel Titans 2 (PS4)

Nem kell kisebbségi komplexusosnak lennünk ahhoz, hogy élvezzük, ha tíz tonnás szörnyetegek volánja mögé pattanhatunk be. A Monster Jam című tévés produkció legújabb videójátékos feldolgozásában, a Steel Titans 2-ben ismételten várnak bennünket az óriási monster truckok.

Maquette (PS4, PS5)

A Maquette egy szerelmi történetet elmesélő logikai játék, amely nemcsak simán megdolgoztatja agytekervényeinket, hanem a komplett gondolkodásunkat át kell állítanunk néhány óra erejéig, hiszen ebben a különös világban minden egyes tárgy egyszerre parányi és gigantikus.