Újabb hetet húzhatunk ki a naptárból, mi több, egy nap van még hátra a februárból is. Hamarosan vége az uborkaszezonnak, de már most is van miből válogatni, hiszen ezen a héten rengeteg kisebb cím is megjelent PS4-re és/vagy PS5-re. Lássuk, hogy mik voltak a legérdekesebb címek.

Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest

A Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest egy vizuális novella RPG elemekkel tarkítva. A középpontjában egy amerikai lány, a 24 éves Maia Boroditch áll, akit rejtélyes rémálmok gyötörnek egy erdőről. Nagyapja meséi nyomán rájön, hogy ez az erdő Lengyelországban található, ahonnan apai nagyszülei származnak. Puszcza Białowieska az egyik utolsó érintetlen vidék Európában, ahol még ezeréves fák állnak. Maia pedig úgy dönt, hogy barátnőjével átruccan ide, és a végére jár az álmainak és családja rejtélyes múltjának.

Turok Bundle

Visszatért Turok, meneküljenek a dinoszauruszok. Az 1997-es klasszikus FPS-t most megvehetjük PS4-re külön vagy egybecsomagolva az 1998-as folytatással, a Turok 2-vel. Mindezt felújított képpel és hangokkal, lecsiszolt játékmenettel párosítva.

Persona5 Strikers

Eddig túl sok volt a kaland, a beszélgetés és a szerepjátékos elem a Persona-sorozatban? Nos, most itt a lehetőség az aprításra, hiszen a Persona 5 Strikers a musou-hagyományoknak megfelelően a sok ellenfélre, a nagyon látványos harcokra összpontosít, ezzel egy egészen új oldalát mutatva a szériának.

Retrace: Memories of Death

Miután egy kísértettúra rosszra fordul, Freya és barátai egy furcsa és könyörtelen alternatív világban találják magukat, ahol minden az életükre pályázik. Mi az említett Freyát alakíthatjuk, aki ebben a furcsa világban rájön, hogy képes visszatekerni az időt. Ennek hála új utakat járhat be, újra gondolhatja döntései, s ezzel nagyban megnövelheti a túlélés és a hazajutás esélyét.

Assassin’s Creed Valhalla + Watch Dogs: Legion Bundle

Most egyben megvehető a Ubisoft két legutolsó nagyágyúja, a múltba visszaugró Assassin’s Creed Valhalla és a nem túl távoli jövőt feltáró Watch Dogs: Legion. A két, nagysikerű, nyílt világú játék ráadásul nem csak PS4-re, de PS5-re is elérhető.

További megjelenések