Mi tagadás, november eleje elég karcsún indul, talán a közelgő viking világvége hallatán. Hiába no, a God of War Ragnarök árnyéka hosszúra nyúlik, és ez a megjelenéseken is érződik. Így csak néhány kisebb címet tudunk kiemelni az érkezők közül, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének érdemesek a figyelemre.

WRC Generations – The FIA WRC Official Game (PS4, PS5)

Az FIA hivatalos ralijátéka az új hibrid modellekkel erősíti a felhozatalt, és az eddigi legnagyobb tartalommal csalogatja a játékosokat. 22 ország 750 kilométerén szaggathatjuk az aszfaltot, murvát, földet és homokot a 49 csapat egyik versenyzőjeként. Az új Liga játékmódban pedig online, hasonló képességű versenyzőkkel mérhetjük össze tudásunkat.

The Chant (PS5)

Egy távoli szigeten, elvonulva a világ zajától egy kellemes hétvégi kikapcsolódásra indulunk, csakhogy az egyik spirituális összejövetelen valami nagyon balul sül el. A dimenziókon átszakadó rettenettel kell felvennünk a harcot, és a sziget történelmét feltárva rájönni, hogy miként fordítható meg a folyamat, miközben  a túlélésért küzdünk.

The Entropy Centre (PS4, PS5)

A világot lassan, de biztosan pusztulásba taszító események veszik kezdetüket, és nagyon úgy tűnik, hogy egyetlen élő személyként a Föld körül kerintgő gigászi űrbázison mi vagyunk az emberiség egyetlen reménye. Utunkra elkísér minket ASTRA, a tér-idő manipulálására alkalmas, MI-vezérelte eszköz, mellyel meg kell oldanunk az előttünk álló feladványokat, hogy eljussunk a The Entropy Centre központi magjáig a válaszokért.