Október idusán (tudom, hogy valójában nincs neki, de fogjuk rá, hogy nagyjából most van) járunk már, és lassan-lassan beindulni látszik az őszi nagy játéközön. Természetesen ezen a héten sem maradhatunk ajánló nélkül, melyek kiemeltjei közé egyre nehezebb (nem) beválogatni a címeket.

The Last Oricru (PS5)

A The Last Oricru egy részben terraformált bolygóra kalauzol minket, melyet az univerzum többi részétől egy különös jelenség határol el, és szinte megállt rajta az idő. A fantasy és a sci-fi találkozása igen hangsúlyos ebben a történetközpontú szerepjátékban, ahol minden döntésnek súlya és következménye van.

LEGO Bricktales (PS4, PS5)

A LEGO Bricktales során csak a képzeletünkre és a kreativitásunkra van bízva, hogy miként oldjuk meg az elénk tárt fejtörőket. A kis LEGO diorámák mindegyikében kockáról-kockára építkezünk majd, hogy begyűjtsük a boldogság-kristályokat, hogy megmentsük feltaláló nagyapánk vidámparkját.

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway (PS4, PS5)

A Nickelodeon rajzfilmcsatorna sztárjaival versenyezhetünk a Nickelodeon Kart Racers minden eddiginél több szereplőt felvonultató harmadik epizódjában. Kedvenc karaktereink azonban nem csupán feltűnnek, hanem eredeti hangjukon is szólalnak meg ebben az őrült árkád versenyben.

További megjelenések