Hamarosan itt az év vége, ám addig is, jönnek a játékok, kicsik és nagyok egyaránt. Sőt vészesen közelítünk az ünnepi időszakhoz, ami igazi játékdömpinget ígér. De azért addig még kell párat aludni, ám szerencsére így is a figyelmetekbe ajánlhatunk néhány remek címet a PS Store kínálatából.

Medieval Dynasty (PS5)

A tavaly PC-re megjelent Medieval Dynasty megérkezett PS5 konzolokra is. Ebben az RPG-ben a középkorban élhetjük egy átlagember mindennapjait. Családot és biztonságot teremthetünk magunknak, dolgozhatunk és a problémáinkat magunk oldhatjuk meg. Ha jól dolgozunk, a végén akár a saját portánk királya is lehetünk.

Serious Sam: Siberian Mayhem (PS5)

A Serious Sam: Siberian Mayhem szintén befutott PS5-re, amiben újra a világ legtökösebb, legjobban túltolt akcióhősének bőrébe bújhatunk bele. Ebben az epizódban Sam Szibériába látogat el, hogy elvigye fegyverei meleg szeretetét a fagyos tájakra is, és lemészárolja Mental inváziós seregeit.

Overwatch 2 (PS5, PS4)

Az Overwatch 2 ott folytatja, ahol az előző rész úgyszólván abbamaradt, és egy nagy adag PvE tartalommal toldja meg az eddigi élményt. Sztori alapú missziók, magas újrajátszhatósági faktorral bíró Hero küldetések, kooperatív feladatok – ezeket nyújtja a játék. Na meg persze régi (de alaposan újragondolt) és vadonatúj hősökkel is szolgál, akik a harcok során folyamatosan fejlődnek.

További megjelenések