Október célegyenese előtt végre tényleg lehet azt mondani, hogy megérkeztek az első igazán komolynak tekinthető megjelenések. Az év végéig pedig remélhetőleg semmi váratlan csúszásra nem kerül sor, és akkor a hátralevő időszakra sem lesz majd panaszunk. Addig is, lássuk az e heti nagymenőket!

Gotham Knights (PS5)

Batman halott. A köpenyes igazságosztó eltűnésével pedig újult erőre kap a szervezett bűnözés. Gotham önjelölt lovagjainak bőrébe bújva kell megállítanunk a gonosztevőket, és reményt hozni a sötét városba. Vár a Gotham Knights hatalmas, nyílt világa.

Ghostbusters: Spirits Unleashed (PS4, PS5)

A Ghostbusters: Spirits Unleashed egy aszimmetrikus bújócska-játék, melyben négy játékos próbál elkapni egy ötödiket, aki a választott szellem protoplazmájába bújik. Az ikonikus sorozat minden felszerelését bevethetjük a kísértet ellen, aki persze nem rest tárgyakba bújni, vagy nyálkával beborítani a rá vadászó szellemirtókat.

A Plague Tale: Requiem (PS5)

Az A Plague Tale: Requiem továbbviszi Amica és Hugo történetét, melyben a természetfeletti járvány elől délre menekülve próbálnak új életet kezdeni. Ám a nyugalom csupán átmeneti, és újra menekülniük kell, hogy végre gyógyírt találjanak a családot sújtó átokra.

További megjelenések