Végre videón is megcsodálhatjuk a Getaway kiegészítő korábban már részletesen leírt új térképeit a DLC-hez készített friss traileren. A négy új csatatéren a rablóknak a zsákmánnyal kell kereket oldaniuk, ami azonban nem lesz egyszerű feladata, hiszen a rendőri erők ezt mindenáron igyekeznek majd megakadályozni.

A Pacific Highway térképen Kalifornia festő tengerpartjain és veszélyeket rejtő erdeiben száguldozhatunk, a Train Dodge pálya egy aktív vonatforgalommal bíró bányászvárosba kalauzol, a Double Cross-on az amerikai-mexikói határvidéken és a csempészalagutakon keresztül közlekedhetünk, míg az egyetlen csak gyalogosan igénybe vehető harctér, a Diversion Houston földalatti árvízvédelmi alagútjaiba költözteti az éltre-halálra folyó küzdelmet.

Akik rendelkeznek a Battlefield Hardline-hoz tartozó prémium tagsággal, azok már a jövő héten, egészen pontosan január 12-én rátehetik kezüket a friss kiegészítőre, de a többieknek sem kell sokat várniuk, hiszen január 26-tól bárki megvásárolhatja a Getaway DLC-t, mely PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, és Xbox 360 platformokra jelenik meg.

Az újesztendő azonban nem csak ezt hozza a Visceral Games berkeiben készült shooter számára, hiszen ugyancsak januárban mutatkozik be a Competitive Match System nevű játékmód, melyben szezonokra bontott 5v5 ranked meccsek során mérhetjük össze reflexeinket a többi játékossal.