• A Battlefield Hardline szezonbérletének utolsó kiegészítője a Betrayal névre hallgat
  • Négy új többjátékos térkép érkezik benne, a Thin Ice, az Alcatraz, a Cemetery, és a Chinatown
  • 18 új fegyver helyet kap a csomagban

Lassan a végéhez érkezik a Battlefield Hardline szezonbérlete, méghozzá a negyedik, és egyben utolsó DLC-vel, a beszédes Betrayal („árulás”) címre keresztelt csomaggal. A küldetéseinket szabotáló tégla kell lebuktatására kihegyezett kiegészítőről már most tekintélyes mennyiségű információ szivárgott ki, pedig az előző Getaway pakk éppen csak a mai napon vált elérhetővé minden felhasználó számára.

Ugyan a csomag pontos premierdátumát még nem tudjuk (elvileg a 2016-os esztendő elejére ígérte azt az EA), azt viszont igen, hogy az eddigiekhez hasonlóan négy friss többjátékos térkép kap benne helyet. Az egyik a Thin Ice nevű havas pálya, melyet az alábbi videóban az ismert YouTuber, Westie már be is mutatott csatornáján.

A másik három multiplayer csatatérről még nem tudni semmit, de azért a nevük igen árulkodó, hiszen az Alcatraz, a Cemetery, és a Chinatown nevű térképen indulhatunk majd csatába, nem kevesebb, mint 18 új fegyverrel köztük olyan legendás gyilkoló eszközökkel, mint az I. világháborús M1903 Springfield mesterlövész puska, az M4-es shotgun, vagy éppen a bűnözők kedvelt fegyvere, a Scorpion géppisztoly. Aki inkább az közelharc híve, az sem marad hoppon, hiszen egy hasítóbárd, egy ásó, két kés, és a Dragon Age-sorozatból jól ismert inkvizíciós kard is rendelkezésre áll majd Betrayal DLC telepítését követően.