Battlefront 3 képekMár 2006 óta keringenek különböző pletykák arról, hogy készül a Star Wars Battlefront-széria következő darabja. Ezek az időről időre felbukkanó szóbeszédek életben tartják a reményt, de valami érdemi bizonyíték kellene már, hogy tudjuk, nem csak a képzeletünkben létezik a folytatás, és mintha meghallgatták volna a kéréseinket, megjelentek az első képek!

Az egykor a Free Radicalnál dolgozó Richard Smith nemrég frissítette a blogját a Battlefront 3-ből származó renderképekkel, amiken Han Solót, és Sahrát, a fejvadászt láthatjuk, de ne jöjjünk túl nagy izgalomba, hiszen a képek 2007-ben készültek, és ez a majd két év pont elegendő idő ahhoz, hogy a projektet leállítsák.

Mint tudjuk, a mostanság komoly gondokkal küzdő Free Radical Design egy titkos LucasArts projekten dolgozik, amit sokan a Battlefront 3-nak tartanak, azonban a stúdió jelenlegi helyzete miatt azt beszélik, hogy a játékot a szintén angol Rebellion vette át, ami nem is annyira elképzelhetetlen, hiszen ők készítették el PSP-re a Renegade Squadront, tehát van már tapasztalatuk ebben a stílusban.

Friss: Új képek érkeztek.

Battlefront 3 képekBattlefront 3 képekBattlefront 3 képek

Battlefront 3 képekBattlefront 3 képekBattlefront 3 képek

Battlefront 3 képekBattlefront 3 képek