A kísértetházak, az űrhajók, a temetők vagy a kórházak klasszikus helyszínei a horrorjátékoknak, és már ennyiből is lehet tudni, hogy nagyjából mire számítsunk, ám éppen ezért üdítő, ha egy csapat valami máshoz nyúl. Így tett Screwfly az új játékában, amiben egy viszonylag ritkán látogatott helyen, egy rémséges vonaton teljesítünk szolgálatot.

A program a Fear Equation nevet kapta, a feladatunk pedig az, hogy a vonat vezetőjeként gondoskodjunk a szerelvények lakóiról. A mi kezünkben van, hogy merre menjünk, kik lépjenek ki ellátmányt kutatni, és az is, hogy megszervezzük a küzdelmet, ugyanis nem véletlenül kerültünk egy vonatba. A világot egy rejtélyes köd lepte el, ami képes arra, hogy valóra váltsa a rémálmokat, amik aztán célba veszik a menekülni próbáló túlélőket, így aztán folyamatosan figyelnünk kell, hogy ki és miről álmodik, majd ennek függvényében készülődni az elkerülhetetlen ostromra. De figyelem! A saját hatalmunkra is vigyázni kell, az utasoknak ugyanis saját érdekeik is vannak, amiket jobb ha nem mellőzünk.

A Fear Equation a hivatalos oldal tanulsága szerint valamikor hamarosan megjelenik -- amíg várunk, addig itt a frissen kiadott trailer.