A mozivilággal ellentétben videojáték fronton nem nagyon jellemző a "nyári blockbuster" fogalom, de játszani azért így is lehet mivel - még ha Dunát nem is fogunk rekeszteni az új címekkel. Nézzük, milyen újdonságok kerültek fel a héten a PlayStation Store kínálatába!

Sea of Solitude

Az EA már egy ideje minden évben felkarol egy-egy indie fejlesztést az EA Originals kezdeményezés keretein belül: most éppen a Jo-Mei játéka, a Sea of Solitude a soros, mely egy különös világban játszódik, ahol a magányos emberek szörnyekké változnak. Ezen a nehézségen kell átsegítenünk a hősnőt, Kayt, akinek szembe kell néznie a belső démonjaival ebben a különös akció-kalandban.

ps-store-sea-of-solitude.jpg

Final Fantasy XIV Online Complete Edition

A Final Fantasy XIV-játékosok nem fognak unatkozni a következő hetekben-hónapokban, megérkezett ugyanis az MMO legújabb kiegészítője, a Shadowbringers, amely új történetszállal, új kihívással és új játékrendszerekkel toldja meg az eddigieket. Ezzel párhuzamosan felkerült a PS Store-ba a játék Complete Edition változata is, amely az összes eddigi expanziót tartalmazza, ideális alkalom tehát a csatlakozásra.

ps-store-ff14-shadowbringers.jpg

Stranger Things 3: The Game

Újból beütött a Stranger Things-láz, miután a napokban megérkezett a népszerű sorozat harmadik évada, ezt pedig most már gamer fronton is igyekeznek meglovagolni, hiszen egy videojátékos feldolgozás is készült belőle. A retro feeling itt is megvan: régimódi grafikával, izometrikus nézetből élhetjük át a már ismerős és teljesesen új jeleneteket ebben a kalandjátékban.

ps-store-stranger-things-3.jpg

További megjelenések

Július van, ami azt jelenti, hogy videojáték fronton is beütött az uborkaszezon, ami az új megjelenések számán is erősen érződik - ezek a címek érkeztek még a napokban.