• Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Gearbox hamarosan bejelenti a Borderlands 3-t
  • Azonban többen attól félnek, hogy a játék Epic Store exkluzív lehet
  • Legalábbis Randy Pitchford a régi tweetjei alapján eléggé szereti azt az áruházat

Hosszas ideig csak pletykákat hallottunk róla, hogy készül a Borderlands 3, meg hogy majd valamikor be is mutatják az illetékesek, mostanra azonban egyre biztosabb, hogy a játék leleplezésére két hét múlva fog sor kerülni a PAX East keretein belül. A fejlesztők pár napja egy félreérthetetlen képpel jelezték mindezt, azonban az örömbe némi üröm is vegyül: néhányan attól tartanak, hogy a Borderlands 3 is Epic Store exkluzív lesz.

borderlands-mind-blown.jpeg

Maga a feltételezés egyébként nem teljesen alaptalan: néhány régebbi tweet alapján Randy Pitchford ugyanis kifejezetten jó véleménnyel van az Epic áruházáról, és támogatni is szeretné azt. Véleménye szerint az Epicnél nagyszerű emberek dolgoznak, akik a kicsi és nagy fejlesztőket ugyanúgy értékelik, és ez egy követendő példa. Mikor pedig valaki egyenesen rákérdezett, hogy fontolgatja-e az exkluzivitást jövőbeli címek esetében, Pitchford azt válaszolta, hogy a PC az PC, kit érdekel, melyik boltból veszed meg a játékot?

Persze fontos leszögezni, hogy egyelőre semmilyen Gearbox játék Epic Store exkluzivitását nem jelentették be.Ahogy Pitchford is írta Twitteren: jelenleg egyedül annyi biztos, hogy március 28-án bemutatnak majd nekünk néhány új címet.